De általában használja, ami javítja a tüneteit.

De általában használja, ami javítja a tüneteit.

Készüljön fel az éves fizikai

A jó hír az, hogy az olyan emberek, akik elég egészségesek, ritkábban és unalmasabb látogatásokkal járnak orvosukban. Hidd el, az unalmas látogatások rendben vannak; Nem akarsz érdekes betegnek lenni orvosának. –

Ezután beszélje meg ennek jelentőségét orvosával, és tanulja meg a kockázatát.

Orvosának meg kell vizsgálnia Önt, és teszteket kell rendelnie a kockázati tényezők kezelésére.

Mindig sétáljon ki a betegség megelőzésére vagy a korai észlelésére irányuló tervvel.

Lehet, hogy egyszer megkapjuk azokat a teljes test -szkennereket, amelyek a Star Trek -en vannak, amelyek bizonyíthatják, hogy egészségesek vagyunk. De mostantól a józan ész nevezett unalmas dolgot kell használnunk.

Remélem, hogy ez válaszol a kérdésedre. Ez a cikk csak információs célokat szolgál. Célom az, hogy hozzáadjam az orvosi ismereteit, és lefordítsák a hallott furcsa orvosi dolgokat, tehát amikor orvoshoz fordul, a látogatásai eredményesebbek lesznek. Nem akarom kicserélni orvosát; Ő az, aki mindig konzultáljon a saját egészségi állapotáról. Ha a Twitteren vagy, akkor a kezem a „@houseCallDoc”, és van egy Facebook oldalam is a „House Call Doctor” alatt. Maradjon egészséges! /USPSTFIX.HTM _ Ez egy átfogó iránymutatások, amelyeket az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgáltatási Minisztériuma hoz létre.

Amerikai Orvosok Főiskola Klinikai Gyakorlati Útmutató – http://www.acponline.org/clinical_information/guidelines/current/ – nem csak a megelőző, hanem átfogó iránymutatások a felnőttek számára.

A Családgyakorlati Klinikai Megelőző Szolgálat Amerikai Szövetsége – http://www.aafp.org/online/en/home/clinical/exam.html – Egy másik jó megelőző útmutató minden korosztály számára.

Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia A Preventive Pediatric Egészségügyi Javaslatok – http://practice.aap.org/content.aspx?aid=1599 Nem beszéltem a gyerekekről ebben a podcastban, hanem a legtöbb Ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

Függetlenül attól, hogy csak elkötelezett kapcsolatot indít, vagy 50 éve van az övé alatt, függetlenül attól, hogy a dal hangosan gondolkodik -e, vagy szeret engem, akár a következő évforduló, vagy a gyémánt, mindannyian hajlamosak vagyunk kapcsolataink. Ezen a héten a hozzáértő pszichológus, Dr. Ellen Hendriksen 7 tudomány által támogatott titkot kínál a kapcsolatok utolsó kialakításához. -A kapcsolat -kapcsolat jelenleg lejátszási kérdéseket tapasztalunk a Safari -nál. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Házas, együttélő vagy egyszerűen benne a hosszú távra, minden elkötelezett kapcsolathoz néhány eszközre van szüksége az évek során. Ezen a héten itt van 7 tudomány által támogatott titok, hogy a hosszú távú kapcsolata inkább Bruno Mars Flash Mob-ként érezze magát, és kevésbé olyan, mint a házasok tematikus dala.

Vásároljon most

Amazon munkatársként és a bookshop.org leányvállalatként, a QDT a minősített vásárlásokból keres. Ha megosztja az életét egy másik felnőttvel, fontos, hogy egy ideig felnőttként töltöttem el magát. Nem kell, hogy az életed keresztirányú és színkóddal rendelkezik, de fontos, hogy egészséges módon elválaszthassa a származási családját. Ha az ébresztőórája az anya telefonhívása, vagy nem tudja, hogyan kell saját ruhát csinálni, fektessen be időt arra, hogy az életét szilárd alapokra hozza, mielőtt egy másik emberrel egyesülne.

2. titok: Légy csapat.

Egyes problémák megoldhatatlannak tűnnek – alapvető különbség a szülői stílusok, a gyógyíthatatlan szemlélet vagy a pénz körüli ellentétes értékek között. De a ragadós problémák legkevésbé konstruktív megközelítése az, ha egymást hibáztatjuk és harcolnak. >

Ehelyett próbáljon ki egy Unified Delachment nevű megközelítést. Az Unified Delachment a perspektíva alapvető változása, amely a probléma ellen csatlakozik hozzád és partneréhez. Ahelyett, hogy megkerülne egy problémát, amikor az őrült, ésszerűtlen partnerével szemben áll, forduljon a helyzethez, amikor ketten egyesültek a probléma ellen. Például: “Mit tegyünk a pénz megtakarításáért a jövőre?” vagy „Hogyan tudunk együtt dolgozni a kevesebb harcban?”

Titkos

#3: A negatívumok pozitív eredményekkel felülmúlják. Beszélje meg a kapcsolatokban egy forró gombos kérdést 15 percig. A főcímkészítési eredmények azt mutatták, hogy a válás megjósolható a párok érvelésének első három percétől. Kiderült, hogy a kulcs a negatív és a pozitív interakciók egyensúlya volt. A

megbeszéléseikben a stabil kapcsolatokban lévő házastársak kiszámíthatóan kevésbé negatív hatást mutattak – kontraktus, harag, harag, védekezés vagy nyafogás -, és pozitívabb hatások, mint például az érvényesítés, a szeretet és a humor.

Érdekes módon a férjek számára …

oldalak

123Next ›Utolsó» Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. Debütáló könyve, a How To Your Oder: Csendesse meg a belső kritikádat és a társadalmi szorongás feletti emelkedést, 2018 márciusában jelent meg. Szerezzen görbéket és soványizomokat, és kerülje el, hogy vékony karokkal, alacsony izomtónussal és a derékvonalon és a csípőn felesleges súlyú sovány legyen. Játsszon szünet Hallgassa meg, hogyan lehet elkerülni a sovány zsírtartalmat, és jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a szafariban. Ha szeretné meghallgatni az audio-t, kérjük, használja a Google Chrome-ot vagy a Firefoxot. Vagy nem gyakorolja a helyes utat. Általában hajlamosak a gyomorra és a felső csípőre halmozódni, miközben vékony karokat és lábakat tartanak fenn. Ezt gyakran „sovány-zsírt” megjelenésnek nevezik. Nézzen vékony karokkal, alacsony izomtónussal és a derékvonalon és a csípőn. ?, Mindenki hajlamos a zsírokat különböző helyeken tárolni. Az almás alakú vagy endomorfok, amelyek fenekén, hasuk, karjuk és lábukon zsírt tárolnak. Körteformák, vagy — morfák, tárolják a zsírt a csípőjén. A homokóra alakjai, vagy — morfák, hajlamosak a zsírt egyenletesen tárolni az egész testben. És az uralkodó alakzatok, más néven ektomorfok, tárolják a zsírt a hasán, ha férfi, és mind a has, mind a feneke, ha nő.

Ez a sovány-zsíros megjelenés nem csak az emberekkel történik, akik természetesen soványak, hanem nem gyakorolnak és esznek semmit, amit akarnak. Ez egy olyan megjelenés, amelyet a maratonosok és a kitartó sportolók láthatók, akik természetesen vékonyak, de soha nem lépnek be edzőterembe semmiféle súlyzós edzéshez, vagy akik nagyon magas diétát fogyasztanak a keményítőkben és cukrokban. Más szavakkal, az egyik módja annak, hogy sovány zsírt kapjon. A gyakorlás után az élet későbbi szakaszában találhatják magukat, mivel hormonjaik természetesen csökkennek, és anyagcseréjük csökkenni kezd. Hirtelen, ahelyett, hogy gyorsan és természetesen egy spagetti tányérból gyorsan és természetesen égetik el a kalóriákat, lassan felépítenek egy zsírréteget a hasagomb körül, és néha a csípő és a feneke körül is, ami egy kevésbé vonzó megjelenést eredményez, amely megkezdődik. hogy kínos legyen a szűk pólók és a felszerelt farmer viselése. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Mit csinálsz, ha hátfájásod van? Az alsó hátfájás-sorozat 2. részében tanulja meg az alsó hátfájás gyakori okait és kezelését. Az alsó hátfájásban jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni a hangot, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. a láb hátulján. Ha a gerinc körüli régió gyullad meg az izomtörzsből, vagy ha egy sérvített lemez érinti az ülőideget, akkor ez az ideg is gyulladhat. Ez a fájdalom sugárzását okozza az alsó hátulról a láb hátuljáig. Ahogy az alsó gerinc gyulladása csökken, az isiász is megoldódik.

Sajnos Lori bal izomtörzse súlyosbította az ülőidegét, és ez az oka annak, hogy a bal lábán lévő sugárzó fájdalom.

A legtöbb akut alsó hátfájásban szenvedő beteg nem igényel képalkotást. A vizsgálatok azt mutatják, hogy az alsó hátú képalkotás röntgen vagy MRI-n keresztül általában nem változtatja meg az akut derékfájdalom végső kezelését vagy kimenetelét. A legtöbb alsó hátfájás rövid távú, és konzervatív módon ugyanúgy kezelhető-függetlenül attól, hogy a képalkotó mutatja. A képalkotás azonban javasolt, ha vannak súlyos vagy progresszív neurológiai tünetek, ha vannak olyan „vörös zászlók”, amelyek a fájdalom súlyosabb gyökereit jelezhetik, vagy ha műtéti kezelést vagy epidurális injekciókat vesznek figyelembe.

A tanulmányok azt mutatják, hogy az Egyesült Államok felesleges MRI -je évente több mint 100 milliárd ide irányítják át dollár több mint 100 milliárd dollárt nyújt be az ország gyors növekedési költségeihez, és végül mindannyiunk pénzügyi terhet helyez el.

Az alsó hátfájás kezelése

Az alsó hátfájást általában konzervatív módon kezelik. Mit jelent ez valójában? Nos, ha tudod, hogy az orvosok hogyan kezelik a nem kontering nélküli alsófájdalmat, akkor a következő tippeket használhatják, hogy otthon egyedül kezeljék (de természetesen ellenőrizze az orvosát):

Jég és/vagy hő: Az ICE -t akut gyulladással és a hő meglazítja az izmokat. Mindegyik forgatása 20 percig is segíthet. De általában használja a tünetek javítását. Az ágy pihenése nem segíti az alsó hátfájást. A napi rutin tevékenységek folytatása létfontosságú, és a napi nyújtó gyakorlatok megakadályozhatják az izmokat a merevítéstől. . Nem csak segítenek enyhíteni a fájdalmat, hanem harcolnak a gyulladásokkal is. Általános kezelés az ibuprofen 600 mg (mindig ételekkel) naponta háromszor egy ideig (mint egy hétig), majd szükség szerint. Nem mindenki tudja elviselni őket, ezért kérjük, először kérdezze meg orvosát. Ellenkező esetben az acetaminofén egy másik OTC opció, de nincs gyulladásgátló tulajdonság. Ezek általában nyugtatóak, ezért lefekvéskor kell bevenni. : Használja a józan észét – Ha 100 fontot emel az edzőteremben, akkor engedje le azt a gépet, amíg a fájdalom meg nem oldódik. Talán tartózkodhat attól, hogy egy ideig hordozza az 5 éves korát. Ha hosszú távolságokat vezet, hagyja abba, hogy gyakran nyújtson egy nyújtást. A megfelelő testtartás és a munka ergonómiája szintén fontos a foglalkozáshoz, mivel ezek a legfájdalomra okot adó okok. Kérdezze meg munkáltatóját, hogy értékelje a munkaállomás ergonómiai értékelését, egy olyan helyet, ahol minden nap órákat tölt.

Fizikoterápia: A fizikoterápia elősegítheti az alsó hát izmainak megerősítését, valamint a mozgástartomány javítását. Az Ibuprofen of Mecling -ben (és szükség szerint), kérte, hogy használjon fűtőpadot, és naponta 20 percenként jéggel forgassa el, adjon neki egy adagot az alsó háttámláló gyakorlatokról, és kérte, hogy térjen vissza 1 hónapon belül. Ha nem javul. Megvitattuk azt is, hogy szükség van a fogyás szükségességére, hogy megakadályozzuk a jövőbeni fellendüléseket. Lori 1 hónapon belül visszatért, hogy meglátogasson, de ezúttal egy Pap kenetért. Az alsó hátfájás 2-3 hét után oldódott meg, és most visszatért a normál tevékenységéhez. ! Ha ma itt valamit megtanult, vagy egyszerűen csak élvezheti az összes-orvosi irányítást, akkor meghallgathatja és feliratkozhat a House Call Doctor Podcast-ra az iTunes, a Spotify, a GooglePlay és a Stitcher oldalon.