3D моделиране на пречиствателни станции

1372701251_news

Google SketchUp е популярен инструмеdo my math work slavic bridesнт за 3D моделиране за индивидуално използване. Приложението е с удобен, интуитивен интерфейс и може да е от полза при създаване, разглеждане и редактиране на триизмерни проекти. sample essay about friendship writemypaper4me Със SketchUp Pro, освен да се моделира, могат да се създават професионални чертежи, документация и цифрови презентации. SketchUp  позволява добавянето на различни плъгини като V Ray например, ============= които дават възможност за изчертаване на чудесни фотореалистични изображения.

WWTP 3D

Фиг.1 Пречиствателно съоръжение за 4 ЕЖ

Програмата дава възможност за споделяне на изработените модели в интернет пространството, както и за включване на такива във вече съществуващ модел. Например: при изчертаване на вторичен радиален утаител, може да се включи в чертежа готова сграда за обработка на утайките например, при налична такава в мрежата.

Clarifier 3D

Фиг.2  Вторичен радиален утаител с двоен преливен ръб

Основно предимство, което следва да се изтъкне е възможността за изобразяване do my math work slavic bridesна разрез на дадено съоръжение в 3D формат. Даден обект може да бъде показан в различни разрези едновременно, взависимост от направения брой селектиращи прозорци върху обекта.

Clarifier 3D -1

Фиг.3  Страничен вертикален разрез на вторичен радиален утаител с двоен преливен ръб

Google SketchUp е програма достъпна за всеки и се разпространява безплатно.

Линк за изтегляне на програмата може да се ползва от тук:  СВАЛЯНЕ НА ИНСТАЛАЦИЯ 

.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

Leave a Reply