Εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την πτήση σας εν μέσω κρίσης κορωνοϊού;

Εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την πτήση σας εν μέσω κρίσης κορωνοϊού;

Σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, η πολιτειακή Διευθύντρια Υγείας Δρ. Κάρα Κριστ είπε ότι εάν οι λοιμώξεις συνεχίσουν με τον τρέχοντα ρυθμό τους, οι ασθένειες θα κορυφωθούν τον Απρίλιο και οι νοσηλείες θα κορυφωθούν τον Μάιο.

«Η Αριζόνα βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια της επιδημίας COVID-19 και ο αριθμός των κρουσμάτων εντός της πολιτείας θα αυξηθεί σημαντικά», είπε ο Christ.

Η Πολιτεία έχει δει πάνω από 6.600 κατοίκους της Αριζόνα να υποβάλλονται σε εξετάσεις, τα περισσότερα από τα οποία έχουν γίνει από ιδιωτικά εργαστήρια, είπε ο Χριστός στην ενημέρωση της Τετάρτης.

Οι δοκιμές περιορίζονται σε άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και σε άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα. Το κράτος δίνει προτεραιότητα στους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη και στις «υποδομές ζωτικής σημασίας».

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους φίλους που θρηνούν τον αγαπημένο τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», δήλωσε η Δρ Κάρα Κριστ, Διευθύντρια του ADHS σε μια προετοιμασμένη δήλωση.

Από την Παρασκευή, η κομητεία Maricopa είχε 35 αναφερόμενα κρούσματα COVID-19.

Μην αφήνετε τα κοινά ζητήματα να σας κρατούν άλλο πίσω. Δοκιμάστε το συμπλήρωμά μας σήμερα και ανακτήστε τη ζωή σας στη διεύθυνση https://hondrostrong-website.com/el/ .

Τα νέα θετικά δείχνουν ότι η ασθένεια εξαπλώνεται σε όλη την πολιτεία. Δέκα από τις 15 κομητείες της Αριζόνα έχουν τώρα πιθανολογηθεί θετικά ή επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Οι κομητείες Yuma County και Cochise ανακοίνωσαν τα πρώτα υποτιθέμενα θετικά κρούσματα την Παρασκευή.

Το Έθνος Ναβάχο ανακοίνωσε 11 κρούσματα αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανεβάζοντας τον απολογισμό στην κράτηση των Ναβάχο σε 14, και ο πρόεδρος της φυλής Τζόναθαν Νεζ εξέδωσε εντολή «καταφυγίου» για την κοινότητα Τσιλτσινμπέτο στη βόρεια Αριζόνα.

Τουλάχιστον επτά από τα 11 νέα κρούσματα προέρχονται από την κοινότητα Chilchinbeto, δήλωσαν αξιωματούχοι των Ναβάχο. Δεν είναι σαφές εάν τα άλλα τέσσερα κρούσματα βρίσκονται στην Αριζόνα, το Νέο Μεξικό ή τη Γιούτα. Το Έθνος Ναβάχο περιλαμβάνει γη και στις τρεις πολιτείες και δεν διευκρίνισε σε ποια πολιτεία ζουν οι πληγέντες ασθενείς. (Μια προηγούμενη έκδοση της ιστορίας περιλάμβανε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις στον αριθμό της Αριζόνα.)

Η κομητεία Maricopa παραμένει η κομητεία με τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, στα 34, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Αριζόνα.

Η κομητεία Pinal έχει 10 κρούσματα και η κομητεία Coconino έχει οκτώ, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της κομητείας την Παρασκευή. Οι αριθμοί της πολιτείας δείχνουν ότι η κομητεία Pima έχει επίσης οκτώ κρούσματα, από επτά την Πέμπτη, και οι κομητείες Yavapai, Graham, Santa Cruz, Cochise και Yuma έχουν από ένα κρούσμα η καθεμία.

Οι περιπτώσεις Yuma και Cochise δεν συμπεριλήφθηκαν στα κρατικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το πρωί της Παρασκευής. Η κομητεία Navajo φαίνεται να έχει τουλάχιστον 10 περιπτώσεις, με βάση αναφορές φυλών.

Τα στοιχεία της πολιτείας δείχνουν ότι υπάρχουν 101 δοκιμές με εκκρεμή αποτελέσματα. Ενώ οι αριθμοί της πολιτείας δείχνουν ότι έχουν δοκιμαστεί 343 κάτοικοι της Αριζόνα, οι αριθμοί είναι πιθανότατα υψηλότεροι επειδή αυτός ο απολογισμός δεν περιλαμβάνει άτομα που ελέγχθηκαν από ιδιωτικά εργαστήρια.

Η SonoraQuest, η LabCorp, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Μεταφραστικής Γονιδιωματικής και η Κλινική Mayo κάνουν όλα τώρα τις δικές τους δοκιμές στην Αριζόνα.

Το Υπουργείο Υπηρεσιών Υγείας της Αριζόνα συνιστά στους κατοίκους της Αριζόνα να ακυρώσουν ή να αναβάλουν τις μαζικές συγκεντρώσεις 10 ή περισσότερων ατόμων.

Ο κυβερνήτης Doug Ducey ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα περιορίσει τις υπηρεσίες εστιατορίων και θα κλείσει μπαρ, θέατρα και γυμναστήρια σε κομητείες με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19, εντείνοντας τις προσπάθειες της Αριζόνα να επιβραδύνει την εξάπλωση του νέου κοροναϊού.

Η οδηγία θα τεθεί σε ισχύ με το κλείσιμο των εργασιών την Παρασκευή.

Ducey επίσης:

 • Κάλεσε την Εθνική Φρουρά να βοηθήσει τα παντοπωλεία και τις τράπεζες τροφίμων να ανεφοδιάσουν τα ράφια για την προστασία των προμηθειών τροφίμων. Τα καταστήματα έχουν αντιμετωπίσει «άνευ προηγουμένου ζήτηση» και οι τράπεζες τροφίμων δεν έχουν αρκετούς εθελοντές.
 • Σταμάτησε όλες οι προαιρετικές χειρουργικές επεμβάσεις «για να απελευθερωθούν ιατρικοί πόροι και να διατηρηθεί η ικανότητα των νοσοκομείων και των παρόχων να συνεχίσουν να προσφέρουν ζωτικές υπηρεσίες».
 • Καθυστερημένες ημερομηνίες λήξης για τις άδειες οδήγησης της Αριζόνα, έτσι ώστε οι κάτοικοι ηλικίας 65 ετών και άνω να μην χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά στα κρατικά γραφεία για να τις ανανεώσουν.
 • Εξουσιοδοτήθηκαν τα εστιατόρια να παραδίδουν αλκοολούχα ποτά μαζί με τα τρόφιμα και επέτρεψαν σε κατασκευαστές, χονδρεμπόρους και λιανοπωλητές να αγοράζουν πίσω προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί από εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.

Το κέντρο πόρων του πανεπιστημίου Johns Hopkins COVID-19 ανέφερε την Παρασκευή 255.305 κρούσματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 10.444 θανάτων. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ανέφεραν την Παρασκευή τον αριθμό των κρουσμάτων στις ΗΠΑ σε 15.219, συμπεριλαμβανομένων 201 θανάτων.

Η Γερουσία ενέκρινε μια συμφωνία τόνωσης 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης είπε ότι πάνω από τη μισή πόλη του μπορεί να αντιμετωπίσει μόλυνση από τον κορωνοϊό και η Βρετανία αποκάλυψε την Τετάρτη ότι ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο ηγέτης της μειονότητας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ χαρακτήρισε τη δικομματική συμφωνία «το μεγαλύτερο πακέτο διάσωσης στην ιστορία». Και ο ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ, είπε: «Αυτό είναι ένα επίπεδο επενδύσεων εν καιρώ πολέμου στο έθνος μας».

Τώρα το νομοσχέδιο θα πάει στη Βουλή για ψήφιση πριν πάει στο γραφείο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Η συμφωνία έρχεται καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αμερική, τώρα πάνω από 69.000, αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό . Αναμένονται περισσότερα καθώς οι ΗΠΑ αυξάνουν τις δοκιμές.

Ο αρχηγός της πλειοψηφίας της Βουλής, βουλευτής Steny Hoyer, D-Md., ανακοίνωσε ότι η Βουλή θα ψηφίσει για το νομοσχέδιο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων την Παρασκευή και ότι θα συγκληθεί στις 9 π.μ.

«Αναμένουμε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί με φωνητική ψηφοφορία», είπε.

Ο αριθμός των νεκρών στις ΗΠΑ ανήλθε στους 1.050 τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά την έκλειψη 600 την Τρίτη. Παγκοσμίως, περισσότεροι από 21.200 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον ιό, σύμφωνα με τον πίνακα δεδομένων του Πανεπιστημίου Johns Hopkins .

Το live blog μας ενημερώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανανεώστε τα τελευταία νέα. Περισσότεροι τίτλοι:

 • Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ υπερέχουν στα τεστ για τον κορονοϊό. Ελέγξαμε τα γεγονότα.
 • Το κίνητρο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία. Πώς συγκρίνεται με τους λογαριασμούς της 11ης Σεπτεμβρίου, της οικονομικής κρίσης;
 • Βλέπετε «μέχρι αύριο» σε όλο το Instagram; Να τι σημαίνει.
 • Θεωρούνται οι αμβλώσεις απαραίτητη χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού; Το Τέξας, το Οχάιο, ο Μισισιπής λένε όχι.
 • Εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την πτήση σας εν μέσω κρίσης κορωνοϊού; 4 (νέα) πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε
 • Must love κατοικίδια: Πέντε τρόποι για να διασκεδάσετε τα σκυλιά σας ώστε να μπορείτε να εργάζεστε τώρα ????
 • Θέλετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας; Εγγραφείτε εδώ .

Το τεράστιο πακέτο στοχεύει να προσφέρει μια οικονομική σανίδα σωτηρίας σε Αμερικανούς και επιχειρήσεις που πλήττονται, ενώ παράλληλα προσφέρει διαβεβαίωση στις αγορές, οι οποίες γνώρισαν μερικές από τις χειρότερες μέρες του εδώ και δεκαετίες λόγω των επιπτώσεων του ιού στην οικονομία.

Το πακέτο βοήθειας έκτακτης ανάγκης είναι το τρίτο Κογκρέσο που λαμβάνει για να αντισταθμίσει τις επιπτώσεις του ιού. Η ψηφοφορία της Τετάρτης ολοκλήρωσε ημέρες τεταμένων, 24ωρων διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και των ηγετών της Βουλής και της Γερουσίας.

– Κρίσταλ Χέις

Ο αστέρας του NBA Stephen Curry, ο Anthony Fauci θα μιλήσουν για τον κορωνοϊό στο Instagram

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Στίβεν Κάρι συμμετέχει στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού συντονίζοντας μια συζήτηση στο Instagram με τον Άντονι Φάουτσι την Πέμπτη στη 1 μ.μ. EDT.

Ο Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, υπήρξε η ηγετική φωνή για την επιστήμη και την ιατρική στην απάντηση της κυβέρνησης Τραμπ στην πανδημία. Θα απαντήσει στις ερωτήσεις των θαυμαστών για τον ιό.

Ο Κάρι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του ΝΒΑ που έχει διακοπεί πλέον με κάταγμα στο χέρι, αλλά ο δύο φορές MVP του πρωταθλήματος και τρεις φορές πρωταθλητής παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο ΠΟΥ ζητά έξι μέτρα για την ανάσχεση της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωνοϊού

Σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους κάλεσε τις χώρες να υιοθετήσουν έξι μέτρα για να επιτεθούν επιθετικά στην εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα μέτρα ζητούν από τις χώρες να επεκτείνουν, να εκπαιδεύσουν και να αναπτύξουν εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. να εφαρμόσουν ένα σύστημα για την εύρεση κάθε ύποπτης περίπτωσης «σε κοινοτικό επίπεδο»· αύξηση της παραγωγής και διαθεσιμότητα δοκιμών· Εξοπλισμός και προσαρμογή των εγκαταστάσεων για την απομόνωση και τη θεραπεία ασθενών· ανάπτυξη σχεδίων και πρωτοκόλλων για την καραντίνα· και να επικεντρωθεί εκ νέου ολόκληρη η κυβέρνηση για την καταστολή και τον έλεγχο του COVID-19.

«Αυτά τα μέτρα είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταστολή και τη διακοπή της μετάδοσης, έτσι ώστε όταν αρθούν οι περιορισμοί, ο ιός να μην επανεμφανιστεί», είπε ο Τέντρος. «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται οποιαδήποτε χώρα είναι να ανοίξει σχολεία και επιχειρήσεις, για να αναγκαστεί να τα κλείσει ξανά λόγω της αναζωπύρωσης».

Ο Τέντρος χαιρέτισε επίσης την έκκληση που έκανε τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες για παγκόσμια κατάπαυση του πυρός, ώστε οι κυβερνήσεις να μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στην εξάλειψη του ιού.

– Λορέντζο Ρέγιες

Δήμαρχος Bill de Blasio: Η μισή πόλη της Νέας Υόρκης θα μολυνθεί από τον κορωνοϊό

Περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού της Νέας Υόρκης μπορεί να αναμένει ότι θα μολυνθεί από τον κορωνοϊό, δήλωσε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο. Οι περισσότεροι θα υποστούν μόνο μια «ήπια εμπειρία», αλλά πολλοί θα αρρωστήσουν πολύ και «θα χάσουμε μερικούς ανθρώπους», είπε.

Ο Απρίλιος θα είναι σκληρός και ο Μάιος πιο σκληρός πριν υποχωρήσει η κρίση του ιού, είπε. Η πόλη έχει δει 192 θανάτους μέχρι στιγμής και υπάρχουν περισσότερα από 17.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού.

«Ο κόσμος που ξέραμε έχει φύγει», είπε ο de Blasio σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Και δεν θα επιστρέψει, ούτε για τους επόμενους μήνες. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια."

Διαδηλωτές αποκλείουν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού εν μέσω φόβων εξάπλωσης του κορωνοϊού

Διαδηλωτές στη μεξικανική πλευρά των συνόρων απέκλεισαν τις λωρίδες με προορισμό το Μεξικό στις δίδυμες συνοριακές πόλεις Ambos Nogales για αρκετές ώρες την Τετάρτη για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την απάντηση της μεξικανικής κυβέρνησης στην πανδημία του κορωνοϊού.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν μεγαλύτερους ελέγχους και ελέγχους στην κυκλοφορία προς νότο στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, ανησυχώντας ότι ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ θα μπορούσαν να εισάγουν νέα κρούσματα του κορωνοϊού στο Μεξικό.

Λιγότεροι από δώδεκα άνθρωποι που φορούσαν μάσκες και κουβαλούσαν πινακίδες χρησιμοποίησαν δύο από τα οχήματά τους για τον αποκλεισμό των δύο νότιων λωρίδων στη διάβαση DeConcini, αρκετές εκατοντάδες πόδια στη μεξικανική πλευρά των συνόρων, έδειξε βίντεο που τραβήχτηκε από μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ορισμένες από τις πινακίδες ζητούσαν από τους κατοίκους των ΗΠΑ «να μείνουν στο σπίτι». Άλλοι κάλεσαν τον Πρόεδρο του Μεξικού Andrés Manuel López Obrador να εντείνει τους ελέγχους και τους περιορισμούς κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού για να περιορίσει την εξάπλωση του COVID-19.

– Rafael Carranza, Δημοκρατία της Αριζόνα

Δύο επιβάτες κρουαζιερόπλοιου Grand Princess πεθαίνουν από κορωνοϊό

Δύο επιβάτες από το Grand Princess, το κρουαζιερόπλοιο που επέπλεε στις ακτές της Καλιφόρνια για μέρες προτού επιτραπεί να ελλιμενιστεί στο Όκλαντ, πέθαναν από τις επιπτώσεις του κοροναϊού, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Μια δήλωση από το HHS προς το USA TODAY ανέφερε ότι και οι δύο επιβάτες είχαν τεθεί σε καραντίνα στην αεροπορική βάση Travis στην Καλιφόρνια μετά την αναχώρησή τους από το πλοίο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις ιατρικές εγκαταστάσεις της περιοχής αφού εμφάνισαν συμπτώματα COVID-19. Το ένα άτομο πέθανε το Σάββατο και το άλλο τη Δευτέρα.

Περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι στο Grand Princess για ένα ταξίδι από το Σαν Φρανσίσκο στη Χαβάη εκτέθηκαν δυνητικά στον κοροναϊό και 21 από αυτούς τελικά βρέθηκαν θετικοί ενώ βρίσκονταν στο πλοίο.

Morgan Hines και Andrea Mandell

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo προβάλλει τα οφέλη της κοινωνικής απόστασης

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο είπε ότι η κοινωνική απόσταση συνέβαλε στην επιβράδυνση του ποσοστού νοσηλειών στην πολιτεία του, αλλά ότι εξακολουθούν να αυξάνονται πάνω από τις προσδοκίες. Είπε ότι το κράτος θα χρειαστεί 140.000 νοσοκομειακές κλίνες, σχεδόν τριπλάσιες από την υπάρχουσα χωρητικότητα. Αναμένει ότι η καμπύλη του κράτους θα φτάσει στο απόγειό της σε δύο ή τρεις εβδομάδες.

«Είμαστε ακόμα στο δρόμο προς το βουνό», είπε.

Ο Κουόμο είπε επίσης ότι η πολιτεία διαθέτει επαρκείς μάσκες και άλλο προστατευτικό εξοπλισμό για να διαρκέσει αρκετές ημέρες, αλλά ότι ο αγώνας για την απόκτηση αναπνευστικών συσκευών παραμένει κρίσιμος. Είπε ότι θα επιστραφούν στις πολιτείες που τα δωρίζουν – και ότι η πολιτεία του θα παρέχει επίσης εμπειρογνωμοσύνη στη θεραπεία.

«Ζητάμε από τη χώρα να μας βοηθήσει», είπε. «Θα ανταποδώσουμε τη χάρη».

Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εμφανίζει «ήπια συμπτώματα»

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας, διάδοχος του θρόνου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επίσημη βασιλική του κατοικία. Η δήλωση ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, 71 ετών, «εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά κατά τα άλλα παραμένει καλά στην υγεία του». Η σύζυγός του, η Δούκισσα της Κορνουάλης, δεν έχει τον ιό, έδειξε μια εξέταση.

Διάγνωση κορωνοϊού του πρίγκιπα Κάρολου: Είναι μια τεράστια υπόθεση για τους Βρετανούς, τη μοναρχία. Να γιατί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας ακύρωσε μια σειρά ημερολογιακών εκδηλώσεων «για μια λογική προφύλαξη» εν μέσω της επιδημίας, αλλά μέχρι την περασμένη εβδομάδα εξακολουθούσε να κρατά «κοινό» με μέλη του κοινού.

Contents